Velkommen til Altinget: public

Altinget: public kræver abonnement

Kontakt
Rikke Aaes Kvist, seniorkonsulent, tlf. 6040 76 78 eller kvist@altinget.dk
Derrick Seruwagi, kundekonsulent, tlf. 3073 7776 eller derrick@altinget.dk

Har du generelle spørgsmål eller spørgsmål til dit eksisterende abonnement, kan du henvende dig til vores administration på telefon 3334 3540 eller mail adm@altinget.dk.

Sådan bruger vores kunder Altinget: public

Databasen er et oplagt værktøj for mediekunder til at finde kilder blandt politiske eller administrative nøglepersoner. Den kan ligeledes benyttes som hjælp til rundspørger, hvor der skal findes personer med samme ansvarsområde i forskellige geografiske områder.

For salgschefer og iværksættere, der sælger produkter eller ydelser til offentlige instanser, kan de opdaterede kontaktinformationer bruges til at finde relevante indkøbere i det institutionelle system.

Organisationer og fagforeninger udtrækker typisk overskuelige lister over kommunale og regionale beslutningstagere, som har relation til deres specifikke virke, med henblik på at skabe dialog.

Genvej til information

Altinget Public giver dig mulighed for hurtigt at finde opdateret kontaktinformation på ledere og beslutningstagere i det politiske og institutionelle system i Danmark. Opslagsværket indeholder kontaktinformation på folkevalgte og embedsmænd i Folketinget, ministerier og styrelser, byråd og regioner samt ledere af skoler, daginstitutioner, plejehjem, biblioteker og forsyningsstationer.

Databasens søgefiltre gør det nemt at finde relevante personer i enten geografisk afgrænsede områder eller med specifikt ansvar, som du kan eksportere til overskuelige excel-dokumenter.

Find for eksempel samtlige kommunale indkøbere i Storkøbenhavn i én søgning. Eller hent telefonnumre på alle landets skolechefer med blot få klik.

  • Nem kontakt til den offentlige sektor
  • Få et forspring – nå hurtigere frem til de rigtige nøglepersoner
  • Effektivt værktøj til at styrke dit netværk og udvide dit marked
  • Konstant opdateret indhold

Hent vores guide til Altinget: public her

Abonnementsvilkår og Privatlivspolitik